Za trajnu suspenziju Nikole Kolaka (VK)
Kontaktirajte pokretača peticije
Zato sto zasluzuje puno vece kazne od trajne suspenzije!!!!!!! Zasluzuje da ga se svaki dan do kraja zivota osuduje i podsjeca na ovo sta je napravio! I zasluzuje zatvorsku kaznu jednaku onome tko izvuce pistolj i ubije covjeka, dakle da mu se sudi za ubojstvo s predumisljajem! Pod hitno uvesti rigorozne kazne za te i takve NELJUDE!!!! Molim Boga da tim mladim ljudima da snage da nastave zivot i da se vise nikad u zivotu ne sretnu s takvim dnom od covjeka! Mogla bih pisati do sutra koliko sam ljuta, bijesna, tuzna, prestrasena, razocarana.. Ne daj Boze da se ovo ikad vise ponovi!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Jer mi je fizicki zlo od toga kako nam ubijaju djecu i zlostavljaju rodilje. Unistavaju cijele obitelji.
porođaj je sam od sebe jako naporan (imala sam 4 poroda i zadnji su blizanci) zato bi svaka žena trebala biti sigurna u doktora, babicu i sestre a ne biti izvrijeđali i u ovom slučaju da se na ovakav brutalan način izgubi djete. I usput sam iz okolice Vinkovaca tako da nebi voljela da mi sestra ili snaja dodju u takve ruke...
Ma na najgore muke ga treba stavit. Nokat po Nokat! !!
| This discussion has been closed. |