Za trajnu suspenziju Nikole Kolaka (VK)
Kontaktirajte pokretača peticije
Re:
ZATO STO JE TO MONSTRUM A NE DOKTOR I ZATO DA SE TO VISE NIKADA I NIGDE NE DOGODI NI JEDNOJ MAJKI
Zelim majci svu snagu svita da bude normalna nakon ovoga...
Da se neki doktor tako ponašao prema njegovoj majci, njega danas ne bi bilo, smeće jedno!
A ovoj ženi i obitelji iskrena sućut i nadam se da će ih Bog nagraditi opet jednim malim bićem koje će uživati njihovu roditeljsku ljubav
Zato jer su moje misli uz mamu Mateu i obitelj i zato jer ovo nije čovjek nego čudovište bez morala. Zato jer sam žena i mama i znam sto naći čekati taj dan kad napokon prvi put vidiš svoju bebu, a Matei je to iščupano, ukradeno nepravedno otuđeno. I na kraju zato jer je ljudima kao sto je Kolak mjesto u zatvoru !!!! Eto zašto ....
Kako je moguc ovakav javni linč, a čovjek nije jos ni u procesu dokazan krivim?!
ne kazem da nije prestrasno to sto se dogodilo, ali je li se zaista tako dogodilo?
Dozivjela sam slicnu situaciju sa doticnim doktorom, ali moje dijete je prezivilo jer sam ga istjerala van iz radaone i trazila drugog doktora koji je nakon 3h porod dovrsio carskim rezom. Beba je jos 3 dana povracala plodnu vodu. Nisam ga prijavila jer sam bila iscrpljena od bolova koje sam trpila punih 15h pod dripom a kasnije i operacije. Sjeca se on mene i danas kad se sretnemo, svejedno sto je od tada proslo vec 15g. To je vec proslo, a ovim potpisom zelim omoguciti svim buducim majkama da se prema njima u bolnici odnose kao prema ljudskom bicu, koje u sebi nosi jos jedno ljudsko bice i sprema se podnijeti sve kako bi ga donijela na svijet, potpuno zdravo, kakvo je bilo svih 9mj dok ga je nosila u svojoj utrobi, pritisnuta svim teskocama koje zeni moze donijeti "drugo stanje". Tko to ne razumije i ne moze pomoci, ne zeli, jos je k tome i neljudsko bice, nema sto raditi u bolnici. Neka oslobodi radno mjesto osobi koja ce taj humani posao raditi sa srcem! To zelim!!
Jer ne zaslužuje ni sekunde raditi taj posao
| This discussion has been closed. |