Peticija za ukidanje obaveznog cijepljenja u Hrvatskoj


Gost

/ #244

2014-03-28 10:28

Sram te bilo korumpirana i gadna državo !!!

Kad bolestan čovjek ide na operaciju, potpisuje pristanak iako mu je život direktno ugrožen. A mi da ne smijemo odbiti preventivni postupak na ZDRAVOM djetetu. I to postupak prepun kontroverzi:

I jednom za sva vremena: struka NIJE jedinstvena!!! ni u Hrvatskoj, ni u svijetu. Postoje liječnici (i pedijatri!) koji godinama ukazuju na potencijalne opasnosti od cjepljenja. postoje dokazi, ili makar snažne indicije o : NEUČINKOVITOSTI i ŠTETNOSTI.

Ako vam je stalo do dobrobiti svakog djeteta, donesite ustavnu odluku da svako dijete u Hrvatskoj dobiva od države subvenciju 1000 kn za zdravu hranu i sport. A ne da djeca gladuju po školama i vrtićima, i da ih se tamo hrani hrenovkama, paštetama i mlijekom iz sumnjivih izvora.

Država koja dozvoljava da se samohrane majke I DJECA izbacuju na ulicu, da roditelji bolesne djece preko medija mole novce za liječenja, iako godinama uplaćuju u zdravstveni fond. To NIJE drzava koja brine o dobrobiti djece i građana, pogotovo ne više od roditelja te djece.

Izvolite, preuzmite punu pravnu i materijalnu odgovornost za SVE NUSPOJAVE cjepljenja (SVAKO pogoršanje zdravlja po administraciji cjepljenja), i svi ćemo se cjepiti odmah, i sebe i djecu.