PETICIJA ZA DOBIVANJE DIPLOME SVEUČILIŠNOG PRVOSTUPNIKA NAKON ZAV

Quoted post

bla

#4 Peticija

2014-05-12 16:16

Neću potpisati. Taj višak ECTS-a dobiva se na temelju istih kolegija. npr. vi imate prvo osnove statistike (što je ujedno upola manje gradiva od kolegija Statistika), zatim to polažete u razlikovnom programu (dakle isti predmet, a dupli bodovi). Isto tako da budemo realni, gradivo vam je puno skromnijeg obujma u usporedbi sa sveučilišnim. Sistem je sasvim u redu i realan.

Replies

kaj

#6 Re: Peticija

2014-05-12 16:53:59

#4: bla - Peticija

Samo pitanje?? dali si u potpunosti upoznat/a sa gradivom stručnog studija??? Sestra mi je magistrirala na sveučilišnom studiju, sve materijale sam uzimala od nje, i iz svih kolegija mi je sve odgovaralo, hm...Čudno... Tebi potpisivanje peticije ne ide ni iz džepa ni u džep, nemoraš ju potpisati, daleko od toga...ali svejedno ja i ako završim na našem fakultetu 5 godinu, imati ću istu diplomu kao i ti...identičnu...

KONTRA PETICIJE

#12 Re: Peticija

2014-05-22 11:36:06

#4: bla - Peticija

Potpuno se slažem, ma dajte ljudi moji po kojim je to kriterijima stručni i preddipl studij isti, pa nije fakultet lud, da je isti onda nebi ni postaojao stručni ako su oba ista, nemate pravo. PS nisam neki neuki laik, već sam diplomirao prije pola godine na EFST-u i 5 godina gulio, tako da znam što je u pitanju.


Gost

#16 Re: Peticija

2014-05-22 17:59:14

#4: bla - Peticija

Mi studenti bi trebali podržavati jedne druge bez obzira na koji faks idemo! Svaki faks je težak onome koji ga pohađa tako da...  Smatram da bi bilo fer da svi fakulteti budu ravnopravni ne samo u ovome nego i u puno više stvari što se uopće ne spominju tj. sakrivaju ispod tepiha.

#25

#17 Re: Peticija

2014-05-23 23:10:25

#4: bla - Peticija

Da li je u redu da studenti razlikovnog programa dva puta polažu i plaćaju iste kolegije, učeći iz identične literature kao na stručnom studiju? Da li je u redu što razlikovni program traje dvije godine, i što moramo ponovno napisati završni rad, iako ćemo po završetku razlikovnog programa dobiti samo popis ocjena, dakle, nećemo dobiti diplomu? Da li je u redu što petu godinu možemo upisati samo na našem fakultetu? Ne razumijem što bi još, po tvom mišljenju morali/trebali napraviti?