Za redovnu kontrolu svih rodilišta u RH

Quoted post


Gost

#1

2016-02-17 16:32

Iz razloga sto sam tri puta dozivela slicne ili iste neugodnosti:skakanje po stomaku,ruzno i nemarno ophodjenje osoblja,spavanje na krvavim plahtama po nekoliko dana,drsko,bezobrazno ponasanje sestara za bebe.Nisam razmazena niti zla osoba ali ovo sto mi imamo na ginekologiji i u porodilistima je za kazneni progon.Moram napomenuti i krajnje prljave i neodrzavane sobe,toalete i kupaone gde sa ventilacijskih otvora visi prasina na paucini koja se uhvatila u grozdovima gde na plocicama u zivotu nije upotrebljeno sredstvo za dezinfekciju i kamenac gde cistacice sa istom vodom peru prasinu na prozoru i gumenu plahtu na kreveti i gde pomeraju decije krevetice rukavicama kojima su cedile prljavu krpu za pod koji su ofrlje presle da bi im proslo radno vreme u nekoj akciji.Uzas i sramota!

I ono sto je takodje bitno:nedostupnost informacija i ljudskog ophodjenja koje bi trebalo krasiti jedno takvo humano zanimanje.

Replies


Gost

#162 Re:

2016-02-17 22:32:00

#1: -  

 Moram priznati da sam 3 puta rodila i nitko nije ton povisio, dapace babice su bile odlicne doktor je dosao kad je stvar bila skoro pa gotova. Ali sva 3 puta je samnom suprug bio. Potpisala sam iskljucivo jer ovo sto se desilo u Vinkovcima je prestrasno. A vjerujem da ima toga jos. Onaj koli savjesno obavlja svoj posao ne mora se bojati inspekcije. Postovanje