Građanska inicijativa za otvaranje Skloništa za životinje Đakovo

Građanska inicijativa ˝Sklonište za napuštene životinje Đakovo˝ je akcija građana grada Đakova, osmišljena za aktualizaciju i realizaciju osnivanja prijeko potrebnog Skloništa za napuštene životinje s područja grada Đakova i okolice.

Sve veći broj napuštenih i nezbrinutih životinja, prvenstveno pasa postao je veliki problem u našem gradu. Gradske vlasti nesustavno, neadekvatno i nepravovremeno (ne)brinu o napuštenim psima koji nerijetko lutaju po gradu mjesecima, dok ih na kraju volonteri ne zbrinu. Problem napuštenih pasa je problem i onih građana grada koji vole životinje i brinu o njihovoj dobrobiti, kao i onih koji malo manje vole životinje. Svjedoci smo niza ružnih događaja i situacija u našem gradu koji su rezultat nesustavne brige o životinjama kao i neprovođenja zakonske obveze svake gradske vlasti da zbrine napuštenu životinju.

Pozivamo Vas da svojim potpisom podržite Građansku inicijativu u nastojanjima da se uvede reda u problem zbrinjavanja napuštenih životinja našeg lijepog Đakova. 

 

Cream_Paws_Illustration_Dog_Walker_Flyer_(1).png 

 


Građanska inicijativa Sklonište za napuštene životinje Đakovo    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Građanska inicijativa Sklonište za napuštene životinje Đakovo to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...