Čička Poljana, peticija za izgradnju novog mosta preko rijeke Odre te izmuljivanje i uređenje obale.

 

Mjesni odbor ČIČKA POLJANA poziva na potpisivanje peticije s motom 

“TKO, AKO NE MI? KADA, AKO NE SADA?“

s ciljem zaštite i očuvanja vodenog resursa rijeke Odre te uređenja obale s ciljem kvalitetnijeg i ugodnijeg života uz rijeku Odre.

Potpisivanjem ove peticije želimo potaknuti odgovorniji pristup prema rijeci Odri, koja se ranije nazivala “biser Turopolja”, a danas prljava žabokrečina.

Također, želimo podsjetiti na to da je voda elementarna ljudska potreba, a ova voda očekuje našu prvu pomoć. Odgovorni za održavanje voda su u ovom slučaju zakazali i ubili rijeku Odru.

Želimo skrenuti pozornost da je Čička Poljana od 2010. godine do danas doživjela čak 3 poplave (rujan 2010.g, travanj 2013.g, te veljača 2014.g.) kada je i stradalo korito rijeke Odre i drveni most preko rijeke Odre u Čičkoj Poljani te se po tom pitanju već najmanje 12 godina nije ništa poduzelo.  

Ciljevi inicijative

Ovom inicijativom zahtijevamo da se IZMULJI I OČISTI RIJEKA ODRA I POTOK RIBNICA U ČIČKOJ POLJANI, da se OBALA PRIMJERENO UREDI kako bi se NAPRAVILA ŠETNICA te da se IZGRADI MOST PREKO RIJEKE ODRE koji bi bio prohodan za vozila i pješake.


Mjesni odbor Čička Poljana, Darinko Gučić    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Mjesni odbor Čička Poljana, Darinko Gučić to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILIPlaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...