Čička Poljana, peticija za izgradnju novog mosta preko rijeke Odre te izmuljivanje i uređenje obale.

 

Mjesni odbor ČIČKA POLJANA poziva na potpisivanje peticije s motom 

“TKO, AKO NE MI? KADA, AKO NE SADA?“

s ciljem zaštite i očuvanja vodenog resursa rijeke Odre te uređenja obale s ciljem kvalitetnijeg i ugodnijeg života uz rijeku Odre.

Potpisivanjem ove peticije želimo potaknuti odgovorniji pristup prema rijeci Odri, koja se ranije nazivala “biser Turopolja”, a danas prljava žabokrečina.

Također, želimo podsjetiti na to da je voda elementarna ljudska potreba, a ova voda očekuje našu prvu pomoć. Odgovorni za održavanje voda su u ovom slučaju zakazali i ubili rijeku Odru.

Želimo skrenuti pozornost da je Čička Poljana od 2010. godine do danas doživjela čak 3 poplave (rujan 2010.g, travanj 2013.g, te veljača 2014.g.) kada je i stradalo korito rijeke Odre i drveni most preko rijeke Odre u Čičkoj Poljani te se po tom pitanju već najmanje 12 godina nije ništa poduzelo.  

Ciljevi inicijative

Ovom inicijativom zahtijevamo da se IZMULJI I OČISTI RIJEKA ODRA I POTOK RIBNICA U ČIČKOJ POLJANI, da se OBALA PRIMJERENO UREDI kako bi se NAPRAVILA ŠETNICA te da se IZGRADI MOST PREKO RIJEKE ODRE koji bi bio prohodan za vozila i pješake.


Mjesni odbor Čička Poljana, Darinko Gučić    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Mjesni odbor Čička Poljana, Darinko Gučić to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.

We will not display your email address publicly online.

We will not display your email address publicly online.Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...