Izrada nogostupa i biciklističke staze Ulica grada Gospića -Logistički centar Konzum

Dragi svi, svakoga dana na potezu Slavonske avenije 7a do logističkog centra Konzum prolazi jako puno pješaka i biciklista. Na spomenutoj dionici od oko 200 250 m nema adekvatnog nogostupa ni biciklističke staze. Na prostoru bivše benzinske postaje INA je novi zakupnik stavio ogradu tik uz prometnicu te su ljudi primorani navedenu dionicu prehodati po kolniku. Veliki problem je što se na tom potezu kreće velika količina automobila i kamiona koji nerijetko voze preko 70 km/h. Navedena dionica predstavlja veliki rizik za pješake i bicikliste.

Cilj peticije bi bio da se izradi nogostup te biciklistička staza na navedenoj dionici radi sigurnosti pješaka i biciklista.

Molim sve koji su u mogućnosti da podrže peticiju kako bi mogli nadležnim institucijama predočiti svoj prijedlog. Ovo je prvi dio prijedloga jer bi konačnici nogostup i biciklistička staza trebala ići na skroz do City centra rast.


Antonio Rižmarić    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Antonio Rižmarić to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.

We will not display your email address publicly online.

We will not display your email address publicly online.Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...