Peticija da se obnovi pravo na korištenje sportskih terena u vojarni "Admiral flote Sveto Letica-Barba" u Splitu prvom sportskom klubu osnovanom u RH

HRVATSKI NOGOMETNI KLUB KRILNIK – SPOMEN KLUB HRVATSKIH BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA ponukan dopisom kojom se zamolbi za nastavkom korištenja sportskih terena nije udovoljilo poziva hrvatski narod, branitelje i udruge proistekle iz Domovinskog rata da potpisivanjem peticije izraze svoju podršku klubu za povratkom prava na korištenje sportskih terena u vojarni "Admiral flote Sveto Letica-Barba" u Splitu.

Odlukom kojom se nije udovoljilo zamolbi za produljenjem suradnje, nakon više od 25 godina korištenja sportskih terena rezultirala je da po prvi put u svojoj povijesti klub neće sudjelovati u sportskim natjecanjima nijedne uzrasne kategorije. Došlo je do raspuštanja igrača i stručnog stožera te se klub nalazi pred sami prestankom postojanja. Potencijalni pokrovitelji odustali su od materijalne podrške i upitno je hoće li klub imati snage da se ponovno oporavi, ali njegova nematerijalna vrijednosti obvezuju ga da na ovaj način pokuša ustati iz pepela i vrati pravo na jedini svoj dom.

HRVATSKI NOGOMETNI KLUB KRILNIK – SPOMEN KLUB HRVATSKIH BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA je spomen klub hrvatskim braniteljima koji u njemu prepoznavaju vrijednosti zbog koji su vođeni domoljubljem stali u obranu svoje domovine, slobode i zajedništva hrvatskog naroda, te predstavlja neraskidivi dio nematerijalne hrvatske ratne povijesti iz Domovinskog rata.

Osnovan je 1992. godine kao prvi sportski klub u Republici Hrvatskoj od strane pripadnika hrvatskih branitelji iz Domovinskog rata. U prvoj natjecateljskoj sezoni od 29 registriranih igrača, 14 su ih bili pripadnici HV, a 7 dragovoljci i sudionici Domovinskog rata, dok su svi članovi upravnog odbora bili pripadnici HV i HVIDR-e.

HRVATSKI NOGOMETNI KLUB KRILNIK – SPOMEN KLUB HRVATSKIH BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA, Dom hrvatske vojske general-bojnik Ivo Jelić, Poljudsko šetalište 1, 21000 Split, obvezuje se na zaštitu Vaših osobnih podataka temeljem Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (GDPR) (EU) 2016/679 te da sve podatke prikuplja zbog potreba kluba i u svrhu peticije kojom se apelira na MORH i OSRH da klub podrže i zaštite njegovu održivost tako da mu u skladu s njegovim stvarnim mogućnostima i potrebama omoguće daljni rad i djelovanje kroz ostvarivanje prava na korištenje sportskih terena u vojarni "Admiral flote Sveto Letica-Barba" u Splitu.

KRILNIK spomen klub
navik on živi 'ki zgine pošteno


Mladen Bašić, predsjednik kluba    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Mladen Bašić, predsjednik kluba to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...