Nova Branimirova : autoput pod mojim prozorom

IMG_16021.JPG20220202_172117a.jpgPoštovani sugrađani,

ovom peticijom želimo ukazati na jako loše stanje po pitanju buke, vibracija, zagađenja i zaštite pješaka u Zagrebu, u Branimirovoj ulici u naselju Ravnice  od križanja sa ulicom Maksimirsko naselje II do križanja sa Krešićevom ulicom. Kao što vam je poznato, navedenom ulicom dnevno prometuje desetke tisuća vozila (auti, kamioni, autobusi,...) te je posljedično aktualan problem nesnosne buke, vibracija objekata od prolaska teških vozila te zagađenja. Nije zanemariva niti sigurnost pješaka jer ne postoji zaštitna ograda između prometnice i nogostupa. Bitno je naglasiti da su kuće na navedenom potezu izgrađene prije prometnice ali nadležne institucije nisu napravile ništa da riješe probleme do današnjeg dana.

Ovom peticijom želimo ukazati i aktualizirati ovaj dugogodišnji i veliki problem stanovnika navedene ulice. Smatramo da samo zajedničkim zalaganjem i ukazivanjem na ovakvo stanje a čije se rješavanje godinama ignorira gotovo od svih nivoa vlasti, uspjeti potaknuti odgovorne i nadležne institucije da konačno rješe navedene probleme.

Stoga, molimo vas da potpišete ovu peticiju i na taj način date doprinos u cilju ukazivanja i rješavanja ovog segmenta u svakodnevnom životu stanovnika Branimirove ulice. U nadi da će se na ovaj način čuti naš glas i stav, potpišite peticiju za bolji život stanovnika Branimirove ulice jer i oni u ovom gradu postoje.

Lijep pozdrav 

 

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Matija Patekar to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

We will not display your email address publicly online.

We will not display your email address publicly online.Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...