Novi kružni tok - Borovje

Molimo da se sanira ili ukloni kružni tok (minirotor) koji je prije nekoliko mjeseci postavljen na križanju Miševečke ulice i Ulice grada Chicaga. Naime, kružni tok je postavljen tako da vozači koji na njega dolaze iz smjera istoka, moraju napraviti veliki zavoj i luk što mnogi ne čine, već prolaze ili preko samog središta kružnog toka ili čak prijeđu na lijevu stranu ulice kako bi ga prošli, jer je na toj strani traka potpuno ravna i ima mnogo mjesta. Zbog toga, također, vozači koji dolaze iz smjera zapada, a nakon što prođu ispod Mosta mladosti, vrlo često brzo prođu, ne poštujući pravila kretanja u kružnom toku.

Osim spomenutog, nakon kružnog toka (svega koji metar udaljenosti) nalazi se pješački prijelaz koji je slabo vidljiv i slabo označen.

Automobili po toj ulici često brzo prolaze, a sve ranije spomenuto, bojim se, ne pridonosi sigurnosti, već je vrlo vjerojatno dodatno ugrožava.

Šaljemo i dvije poveznice:

https://baustela.hr/gradiliste/foto-zagrebackom-kvartu-sati-osvanuo-kruzni-tok-stanovnici-ne-vide-smisao/https://baustela.hr/novosti/stigao-odgovor-grada-neobican-minirotor-zagrebackom-borovju-radovi-jos-nisu-gotovi/

 

S poštovanjem,

Stanovnici Borovja

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize IE to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

We will not display your email address publicly online.

We will not display your email address publicly online.Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...