Obnova igrališta na lokaciji Škurinje Novo Naselje

Poštovani sugrađani,

 

Ovim putem Vas pozivamo da svojim potpisom potvrdite da ste suglasni i izražavate potrebu za hitnom sanacijom i uređenjem igrališta u N.N. Škurinje te pozivate odgovorne na akciju i rješavanje problema.

 

Igralište je od izgradnje u nekoliko navrata doživjelo „kozmetičke” zahvate (farbanje klupica, krpanje mreža i sl.), no sama podloga je u devastirana i opasna za korisnike igrališta.

Asfalt je pun rupa što pogoduje nastanku brojnih ozljeda, čime igralište ne ispunjava svoju svrhu, već i odbija od korištenja u rekreacijske svrhe. Slijedom navedenog, unazad nekoliko godina igralište postaje napušteno i najčešće služi kao improvizirani park za pse, što je također prepoznato kao problem prema kojem se treba usmjeriti.

 

U vrijeme pandemije bitno je imati što više prostora na otvorenome kako bi se poštivale mjere, jačao imunitet te održalo fizičko i mentalno zdravlje djece, mladih i odraslih.

 

Trenutno jedino igralište u samom centru velikog naselja ima rupe u asfaltu, trulu zaštitnu ogradu (stvarna opasnost po zdravlje), nema rasvjetu niti pristup vodi za osvježenje, prikladne koševe za smeće.

 

S obzirom na navedenom tražimo:

 

- Postavljanje umjetne trave za nogomet

- Promjenu zaštitne mreže (ograda)

- Funkcionalnu rasvjetu

- Pristup pitkoj vodi

- Sanaciju igrališta za košarku

- Povećanje sjedećih kapaciteta za druženje na igralištu (klupice i stolovi)

- Više koševa za smeće

- Postavljanje video nadzora radi prevencije devastacije uređenja

- Rješenje za vlasnike pasa – izgradnja parka za pse


Udruga MNK Škurinje N.N.    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Udruga MNK Škurinje N.N. to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )