Odgovor na neosnovane napade PK Blue Wave-a

Poštovani,

Nakon napada Kluba Blue Wave-a ne možemo da ostanemo imuni na zlonamernu kampanju koja se vodi protiv našeg malog kluba Bonatti swimming koji je osnovan isključivo na inicijativu roditelja i trenera, a sve za dobrobit naše dece i njihovog pravilnog razvijanja tokom rasta. 

Sama ideja osnivanja kluba Bonatti swimming je potekla iz inicijative roditelja i podrške mnogobrojnih trenera kako bi na najbolji mogući način zaštitili decu od ucenjivačke politike, i razvijenog monopola, koji je godinama drži klub Blue Wave.

Opšte je poznato da u našem gradu Beogradu ima malo bazena koji stoje na raspolaganju našim mališanima da se na zdrav način kroz rekreaciju razvijaju i da je iz istog razloga jako teško doći do termina, mnogi mali klubovi koji su želeli da se uključe su proterani zbog monopola koji je držao Blue Wave, a sve u cilju ličnog profita na račun dece i roditelja. 

Istina koja može da se proveri je, da su oni godinama držali najudarnije termine i da nisu birali sredstva kojim će ih i zadržati... vršili su pritisak i na male klubove koji su želeli da se uključe u aktivniji sportski život naših mališana, kao i na plivačke saveze i tako onemogućili rad svih kako bi lično profitirali i zadržali jaku cenu koja nije dosputna svim građanima našeg grada.

PK Blue Wave sam ima 15 termin koje koristi za svoje potrebe, a mi, prozvani 7 termina koje delimo sa još dva kluba. Logično je da se pitamo -ŠTA JE TO ZASMETALO PK Blue Wave-u i šta im je toliko narušilo njihovo funkcionisanje i rad???

Potreba svih da se stvori alternativa za naše mališane kako bi im se obezbedili najbolji mogući uslovi? Zaimljivo!

Takodje, moramo da istaknemo da je i Republički zavod za sport prema njima, kao i prema nama, ispao i više nego korektan tako što im je dao mogućnost da zadrže većinu svojih termina koje su koristili tokom prethodnih godina, ali je izašao u susret i nama, malim klubovima, u skladu sa svoji mogućnostima. Ali, gle čuda, njima ni taj normalan odnos nije bio korektan jer hoće da zadrže monopol i tako nastave sa ucenjivanjem roditelja, koji do skoro nisu imali alternativu za svoju decu. 

Politika našihih malih klubova, na čelu sa klubom Bonatti swimming-om je, da stvorimo uslove svima, bez razlike i podele, uz pristupačne cene da se naši mališani pravilno i uspešno razvijaju kroz plivanje koje je po raznim istraživanjima i savetima jedan od najzdravijih sportova za razvoj dece. 

Kod nas je cena termina, koju smo pravili isključivo gledajući platežnu mogućnost roditelja u našoj zemlji, 3500 rsd za 16 termina, a kod "uvređenog" PK Blue Wave-a od 4000 do 9800 rsd!!! 

Na kraju cele ove "balade" se postavlja pitanje šta toliko boli PK Blue Wave. To što neće moći više da pune svoje džepove na račun naših mališana???? Što neće moći svojom pokvarenom politikom da drže monopol koji su do sada ucenama i pokvarenim metodama držali?? Hm... njihova jasna namera, i pokvareni stil poslovanja se vidi i kroz podle poteze koje su sproveli u prethodnom periodu ne birajući sredstva kako da dodju do svog cilja, pa su napali i jednog mališana od samo 9 godina života tako što su napravili gnusnu pesmu na njegov račun. NAPALI SU I OSUDILI DETE OD DEVET GODINA!!! To sve govori o načinu i nivou navedenog Kluba Blue Wave-a. 

Oni u svojoj himni Kluba umesto da promovišu svoj rad, koriste metode prozivanja drugih klubova koji mogu da im pariraju, pa čak imaju tedenciju da budu bolji od njih zbog svog čistog sistema rada. Da li je PRAVDA da se PK Blue Wave koristi i takav sistemom rada, zarad ličnog interesa i personalnog bogaćenja!! 

Politika našeg kluba Bonatti swimming je jasna i čista i vode nas ispravni ideali a to je zdrav razvoj sve naše dece. Mi smatramo da ima prostora za sve klubove koji žele da se uključe u sport i iz tih namera odlučili smo se da reagujemo, nakon teških napada, kako bi svi građani, a prvenstveno roditelji mogli da sagledaju i drugu stranu priče koja se dešava na marginama. 

Poštovani rukovodioci PK Blue Wave-a, svojim prljavim potezima i napadima u kojima vredjate maloletno lice koje zbog svojih godina nije u mogućnosti da se brani, govori jasno o vašem pogledu na razvojni put svih mališana. Nama je jako žao što nemate tu svest i sliku za decu, već vam oči cakle samo na profit. Pravda je spora, ali dostižna pa će tako stići i kod vas na naplatu.

Mi vam želimo sve najbolje!!!! 

 

Srdačno vas pozdravljamo, 

Bonatti swimming


PR tim Bonatti swimming    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize PR tim Bonatti swimming to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...