Online nastava u svim srednjim školama ŽZH

Smatramo kako uvedene mjere nisu dovoljne i da smo u katastrofalnom epidemiološkom stanju za dovođenje djece, i njihovih bljižnjih u opasnost.

Svi znamo da unatoč propisanoj samoizolaciji, da neki građani ne poštuju istu i dovode ljude u opasnost. Bili smo i subjekti nenormalnoj smrtnosti povodom novog soja COVID-19 virusa i ne želimo da se nastavi.

Želimo da je zdravlje građana, i onih nama najmilijih na prvome mjestu, a na drugom obrazovanje. Obrazovanje je nešto što se može nadoknaditi, djelomičnim putem preko online nastave.

Znamo i da su nastavnici i profesori u lošem zdravstvenom stanju i da prevladava starija dobna skupina, koja je ugrožena. 

U razredima često bude pozitivnih učenika koji su bili u kontaktu sa zaraženima, i unatoč tome se nastava odvijala normalno.

Ne želimo nastavu u grupama - nije riješenje, već samo jedan razlog za odlazak u kafiće gdje se virus i širi.

Ne dopustimo dovesti sebe u situaciju gdje moramo birati između zdravlja i obrazovanja, kad možemo imati oboje - online nastavom.

Potpišite peticiju, izaberite zdravlje, izaberite obrazovanje!

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Roditelji to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...