Peticija da HNS delegira Hajduk u 2. ligu

Skupimo se i pokažimo da nam je dosta lažljivog i korumpiranog Hajduka. Već godinama slušamo kako su svaku utakmicu koju izgube pokradeni, ali se to značajno intenziviralo nakon šta su ove sezone izgubili vodeću poziciju. Svaka izgubljena utakmica prema njima je namještena; lopte su prazne, namjerno su im davani kartoni, sudac navodno njih napada, a ne oni njega itd. itd. ; lažima nema kraja.

 

Nemojmo zaboraviti da su Livaji oprošteni bezbrojni kartoni, počevši od finala Kupa protiv Rijeke u sezoni 2021. /2022. pa do rušenja Mudražije kao da smo još u srednjem vijeku, jasno je da je bliže huliganu nego profesionalnom nogometašu. 

 

Mogli bi nabrajati do beskraja jer upravo do beskraja ide i Hajdukov jad i bijeda, ali stanimo ovdje.

 

Šira javnost upoznata je ovime i stanimo na kraj onome što uništava Hrvatski nogomet. Klub koji je trebao završiti u stečaju, klub koji je dobio stadion na poklon, klub koji ne postiže uspjehe, a zamara kao da svake godine osvoji Ligu, Kup i Ligu Prvaka.

 

Vrijeme je za lijepi nogomet, lijepu ligu i lijepe odnose što možemo i vidjeti u zadnje vrijeme. Grade se novi stadioni, sve je veća gledanost, klubovi su sve bolji i bolji.


Ljubitelji Hrvatskog nogometa    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Ljubitelji Hrvatskog nogometa to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.

We will not display your email address publicly online.

We will not display your email address publicly online.Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...