Peticija protiv postavljanja 5g bazne stanice i repetitora teleoperatera Telemach na Knežiji

 

20210811_114307.jpg

PETICIJA✍

Poziv na potpisivanje peticije u što većem broju kako bi se spriječilo postavljanje 5g bazne stanice i repetitora Telemach na krov stambene zgrade Albaharijeva 3, Knežija .

Ugovor sklopljen sa teleoperaterom nije bio transparentan niti su o tom ugovoru bili obavješteni ostali suvlasnici i predstavnici stanara. 

"Prema Generalnom urbanističkom planu grada Zagreba, (Članak 44.) nije dozvoljeno postavljanje samostojećih antenskih stupova na navedenoj lokaciji jer se u blizini nalaze zone javne i društvene namjene (dječji parkovi s obje strane zgrade i zdravstvena ustanova s južne strane) te se unutar radijusa od 100m nalazi građevina (zgrada u ulici Tina Ujevića) koja je približno iste visine kao i zgrada na koju se želi postaviti repetitor.
Također, predstavnik stanara ulaza na koji se planira postaviti repetitor na zadnjem održanom sastanku obvezao se održati sastanak s predstavnikom tele operatera i predstavnicima stanara svih ulaza zgrade prije nastavka daljnjih radova. Taj sastanak nikada nije održan, a s radovima se ponovo krenulo u trenutku kada je veliki dio stanara na godišnjem odmoru." (K.b.p.)


Stanari Albaharijeve ulice    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Stanari Albaharijeve ulice to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...