Postavljanje USPORNIKA i vraćanje OBILJEŽENOG PJEŠAČKOG PRIJELAZA ispred INDUSTRIJSKO - OBRTNIČKE ŠKOLE SLAVONSKI BROD

Poštovani učenici, roditelji i svi sugrađani, 

Molim Vas da svojim potpisom pomognete kako bismo utjecali na grad Slavonski Brod da se u Ulici Eugena Kumičića ispred INDUSTRIJSKO - OBRTNIČKE ŠKOLE SLAVONSKI BROD, postave USPORNICI prometa/ležeći policajci te da se VRATI OBILJEŽENI PJEŠAČKI PRIJELAZ /zebra, koji je uklonjen prije nekoliko godina.

Našu školu pohađa preko 600 učenika, koji su prisiljeni svakodnevno, često i više puta, prelaziti ulicu. Prilikom dolaska i odlaska iz škole, učenici idu preko ulice na autobusno stajalište, a također mnogi prelaze radi prodavaonice hrane, kioska i parka, što se sve nalaze na suprotnoj strani ulice. Obilježeni pješački prijelaz nalazi se na udaljenosti preko pedeset metara južno od škole i nije praktičan prijelaz za navedene potrebe naših učenika.

Isto tako, uočeno je kako mnogi vozači ne poštuju ograničenje brzine u ovom dijelu grada, u kojem je promet postao jako intenzivan i opasan.

Vijeće učenika, Vijeće roditelja i Nastavničko vijeće smatraju kako bi vraćanje obilježenog pješačkog prijelaza i/ ili postavljanje uspornika POVEĆALO SIGURNOST PROMETA ispred naše škole i u naselju Mali Pariz, te sačuvalo živote naše djece.skola22.jpg

 

U nadi povoljnog rješenja, unaprijed zahvaljuju učenici i djelatnici Industrijsko - obrtničke škole Slavonski Brod!


Snježana Birtić    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Snježana Birtić to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.

We will not display your email address publicly online.

We will not display your email address publicly online.Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...