Postavljanje USPORNIKA i vraćanje OBILJEŽENOG PJEŠAČKOG PRIJELAZA ispred INDUSTRIJSKO - OBRTNIČKE ŠKOLE SLAVONSKI BROD

Poštovani učenici, roditelji i svi sugrađani, 

Molim Vas da svojim potpisom pomognete kako bismo utjecali na grad Slavonski Brod da se u Ulici Eugena Kumičića ispred INDUSTRIJSKO - OBRTNIČKE ŠKOLE SLAVONSKI BROD, postave USPORNICI prometa/ležeći policajci te da se VRATI OBILJEŽENI PJEŠAČKI PRIJELAZ /zebra, koji je uklonjen prije nekoliko godina.

Našu školu pohađa preko 600 učenika, koji su prisiljeni svakodnevno, često i više puta, prelaziti ulicu. Prilikom dolaska i odlaska iz škole, učenici idu preko ulice na autobusno stajalište, a također mnogi prelaze radi prodavaonice hrane, kioska i parka, što se sve nalaze na suprotnoj strani ulice. Obilježeni pješački prijelaz nalazi se na udaljenosti preko pedeset metara južno od škole i nije praktičan prijelaz za navedene potrebe naših učenika.

Isto tako, uočeno je kako mnogi vozači ne poštuju ograničenje brzine u ovom dijelu grada, u kojem je promet postao jako intenzivan i opasan.

Vijeće učenika, Vijeće roditelja i Nastavničko vijeće smatraju kako bi vraćanje obilježenog pješačkog prijelaza i/ ili postavljanje uspornika POVEĆALO SIGURNOST PROMETA ispred naše škole i u naselju Mali Pariz, te sačuvalo živote naše djece.skola22.jpg

 

U nadi povoljnog rješenja, unaprijed zahvaljuju učenici i djelatnici Industrijsko - obrtničke škole Slavonski Brod!


Snježana Birtić    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Snježana Birtić to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILIPlaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...