Peticija roditelja za ostanak tete Kristine u odgojnoj skupini Višnjica, Dječjeg Vrtića Radost

Mi smo roditelji mališana koji pohađaju popodnevni vrtićki program u Srinjinama, kojeg vodi teta Kristina Juričko.

Ovim putem htjeli smo iskazati naše veliko nezadovoljstvo, ali prije svega i nezadovoljstvo naše djece koja se ne žele rastati od svoje tete Kike.

Djeca nikako ne mogu razumjeti što se događa. Prije svega, jer i njihova teta teška srca ostavlja njih.

Mi smo za  tetu Kiku ujedinjeni u ideji da je ona najbolji izbor za predškolski odgoj naše djece. Kristina Juričko je nevjerojatno sposobna u svojoj ulozi odgojitelja, puna je razumijevanja i susretljivosti prema nama roditeljima. Primjerice, svoju sposobnost i kompetencije pokazala je kada je bez problema preuzela brigu o inzulinskim potrebama djeteta koje ima dijabetes.
"Vjerujte mi nije lako biti s dijabetičarom pet sati, kojem treba posebna pažnja, a uvijek je prisutan i strah", svjedoči jedna mama među nama, pritom neizmjerno zahvalna Kristini.

vrtić.1_1.jpg

Mnogi će reći da su to djeca i da će brzo zaboraviti svoju tetu, ali željeli bismo Vas zamoliti da uzmete u obzir i situaciju s kojom se najmlađi moraju nositi, kroz proteklih godinu i pol, a koja je njima, opet, najmanje razumljiva i najviše ih pogađa i na njih utječe. Teta u vrtiću je u ovoj pandemiji svakom djetetu postala mnogo važnija karika, konstanta nasmijanog lica kojoj se svakodnevno vraćaju, mjesto i zagrljaj sigurnosti u kojem ga ostavljaju mama i tata. Mislimo da nije fer da im oduzimamo tako dragu prijateljicu i odgojiteljicu.

"Imate tako krasnu djecu, čuvajte ih, slušajte, pazite i budite im "suradnik", jer su to pametni, osjećajni i sposobni MALI LJUDI", rekla je o svojoj dječici ponosno teta Kike nama roditeljima, kada nas je obavijestila o odlasku, a mi se s njom možemo samo složiti i opet Vas još jednom zamoliti da Kristinu Juričko ostavite na njenom radnom mjestu.

Jer je riječima teško opisati koliko smo zadovoljni njenim radom i time
napretkom naše djece u svakom pogledu.


Roditelji druge odgojne skupine Višnjica, Dječjeg vrtića Radost, u Srinjinama    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Roditelji druge odgojne skupine Višnjica, Dječjeg vrtića Radost, u Srinjinama to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...