PETICIJA ZA "ADVENT KOD NAS DOMA U ŠPANSKOM" - podrška organizatorima protiv DVOSTRUKIH MJERILA /JEDNA PRAVILA ZA ŠPANSKO A DRUGA ZA CENTAR GRADA ZAGREBA

Pokrećemo peticiju za podršku organizatorima Adventa kod nas doma u Španskom.

Kako ste svi i upućeni već iz medija policija je rastjerala mnoštvo djece s Trga Ivana Kukuljevića na Badnji dan dok se u centru grada Zagreba moglo vidjeti da više od tisuće ljudi ispija alkohol bez ikakvih epidemioloških mjera. 

Protiv ORGANIZATORA JE PODNESENA PREKRŠAJNA PRIJAVA za širenje ZARAZE. 

Policija je došla na lokaciju i utjerala strah u kosti djeci i roditeljima. Strah koji će ostati prisutan još dulje vrijeme, zasigurno. 

Tražimo podršku naših prijatelja da su došli svojevoljno bez insinuacijom o širenju potencijalne zaraze s vlastitom djecom na glavni Trg Ivana Kukuljevića kako bi im stavili osmjehe na lica s obzirom na tešku godinu. 

TUŽNI SMO I BUNIMO SE PROTIV DVOSTRUKIH PRAVILA. JEDNA PRAVILA ZA ŠPANSKO a DRUGA ZA CENTAR GRADA ZAGREBA.

Dobro i humano djelo se na kraju pretvorilo u CIRKUS. 

Molimo da cirkus završi. Dajte svoj potpis kako bi javnosti i nadležnim institucijama dokazali da su se poštivale epidemiološke mjere i da smo stvarali radost i veselje. Za naše Špančane za našu djecu . 

Djecu koja su naša budućnost....

Advent_2_(2)1.jpg


Lana Račić i Danijel Perić    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Lana Račić i Danijel Perić to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...