Peticija za obustavljanje rada fakulteta do stabilizacije epidemiološke situacije

Poštovani,

Pošto ste upoznati sa epidemiološkom situacijom u Crnoj Gori, koja je daleko od savršene, mišljenja smo da biste trebali obustaviti rad fakulteta sve dok se steknu normalni uslovi za polaganje ispita ili dok se stabilizuje situacija na teritoriji države. Među nama postoje studenti koji imaju članove porodice koji spadaju u rizične grupe čija zaraza novim virusom SARS/COV-19 može rezultirati fatalnim ishodom i smatramo da bismo usljed gužve koja se stvara u hodniku fakulteta, pa i u amfiteatrima, doveli njih, a i sebe, u opasnost. Fakulteti mogu postati izvor zaraze, jer tu studiraju izuzetno mladi ljudi, koji ne spadaju u rizičnu grupu građana, ali kao prenosioci ove bolesti mogu dovesti u opasnost veliki broj sugrađana.

Mi kao studenti pravnog fakulteta imamo obavezu da djelujemo pravično i ispravno, a smatramo da bi ovo u gore navedenom tekstu bilo najbolje za sve, kako za nas, tako i za profesore, a dalje i za naše prijatelje, rodbinu, poznanike... S toga, prilažemo vam potpise studenata svih fakulteta u nadi da ćete našu molbu shvatiti ozbiljno i da ćete uvažiti naše mišljenje.

Studenti pravnog fakulteta Podgorica

Potpišite ovu peticiju

Potpisivanjem, ovlašćujem Vuk Stanisic da preda moj potpis onima koji imaju moć po tom pitanju.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...