Peticija za oduzimanje statusa službenih osoba djelatnicama CZSS-a

S obzirom da otkad su dobile status službenih osoba moć djelatnica centra za socijalnu skrb je praktički neograničena, a štite ih sva državna tijela od ikakve odgovornosti prema svojim štićenicima i uvijek se nalaze hrpe izlika za njihov nerad. Ako taj nerad rezultira strašnim greškama smrti djece i dalje vrlo malo odgovaraju, ako išta. A dotle, bilo tko tko pokaže bilo kakve nezadovoljstvo njihovim radom može biti kazneno gonjen i uništena mu karijera bez ikakvog problema. Samo su ove djelatnice pod ogromnom zaštitom svih, pa i policije. Za njihov nerad odgovara isključivo Ministarstvo obitelji, koje u 99 posto slučajeva se priklanja njima i podržava njihove odluke bez ikakve savjesnosti i dublje analize njihovih odluka. Ni u ministarstvo, ni u czss je nemoguće doći bez izričitog poziva, na koji se nekad čeka par mjeseci. Ove žene su dobile status nedodirljivih. Vrijeme je da im se skine ovaj status i da počnu napokon odgovarati za svoj traljav rad, pa ako ga ne mogu obavljati a da nečije dijete ne strada, nek se počnu baviti drugim poslom. Ali im se većini omilila sigurnost posla u državnoj službi i velika plaća. Molim potpišite peticiju, ako želite da se krene s nekom promjenom i da se smanje ogromne ovlasti ovih djelatnica, a povećaju odgovornosti! Možete se pridružiti i našoj facebook stranici "Prosvjed protiv centra za socijalnu skrb" https://www.facebook.com/Prosvjed-protiv-centra-za-socijalnu-skrb-110699877755995?__tn__=R

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Lorena Zebic to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...