Peticija za ostanak tete Jadranke u DV "Tamarin"

Za ravnateljicu DV „Marjan“, mr.Ani Mrnjavac, prof.

Ovim putem vam se kao roditelji djece koja su polaznici desetosatnog jutarnjeg programa DV „Marjan“ (vrtić Tamarin) obraćamo sa jednom zamolbom.

Naime, ove godine su dvije od tri odlične tete Gordana i Jelica otišle u zasluženu mirovinu, a do nas roditelja je došla vijest da u novoj vrtićkoj godini 2022./2023. postoji mogućnost izmjene i trećeg odgajatelja – tete Jadranke Karaman.

Obzirom na prethodno navedeno kao roditelji djece koja će nastaviti pohađati vrtić odlučili smo napraviti ovu peticiju kako bi vam  kao ravnateljici vrtića ukazali na naše zadovoljstvo radom i profesionalizmom tete Jadranke.

Osim što je stručna, teta Jadranka je jako entuzijastična i izuzetno voli svoj posao. Navedeno mišljenje dijele svi roditelji, a razlozi su lako uočljivi iz njenog cjelokupnog rada sa djecom, podučavanja predškolaca, kao i hvalevrijednih aktivnosti koje je organizirala – poput pripreme djece za sudjelovanje u priredbi „Dica i čakavica“.

Također, treba uzeti u obzir i činjenicu da su se na tetu Jadranku kao odgajateljicu djeca navikla te da bi im nova godina sa potpuno novim tetama i bez ijednog poznatog lica bila stresna.

Nadamo se da razumijete našu potrebu da vam se obratimo, kao i razloge ove inicijative/peticije. Peticiju su osim roditelja čija djeca ostaju u vrtiću vrlo rado potpisali i roditelji čija djeca odlaze u školu, a sve iz razloga kako bi vam ukazali na skupno zadovoljstvo. Kako neki od roditelja imaju i više od jednog djeteta u vrtiću pripadaju u obje navedene skupine.

U želji da nas u novoj godini dočeka teta Jadranka srdačno vas pozdravljamo i želimo vam ugodno ljeto!

Unaprijed zahvalni roditelji i djeca!


Dino Perišić (u ime skupine roditelja)    Kontaktirajte pokretača peticije