peticija za popravak semafora i postavljanje uspornika u Kaštel Gomilici

 

Mi, stanovnici okoline osnovne škole kneza Trpimira u Kaštel Gomilici, izražavamo duboku zabrinutost zbog učestale prebrze vožnje i nedovoljne sigurnosti prometa u našoj zajednici. Kao rezultat toga, broj nesreća, posebno u blizini semafora na raskrižju sa izlaska iz ulice Torac na cestu doktora Franje Tuđmana, dramatično je porastao jer zeleno svijetlo prekratko traje pa vozači izlijeću velikim brzinama kada se na glavnoj cesti već upalilo zeleno. Također, u Primorskoj ulici nedostaju uspornici (ležeći policajci) jer vozači, posebno mladi, motociklima i automobilima voze iznimno brzo te tako ugrožavaju sigurnost stanovnika i djece koja žive na tom području. Stoga, zahtjevamo hitne mjere za poboljšanje sigurnosti naših ulica jer su sigurnost i život naših stanovnika i djece svakodnevno ugroženi.

Prijedlozi za poboljšanje:

  1. Popravak semafora: Zahtijevamo temeljnu provjeru i eventualni popravak semafora na raskrižju. Kratak razmak između zelenog i crvenog svijetla rezultira opasnim situacijama i povećava rizik od nesreća.

  2. Uvođenje uspornika na cestu: Tražimo postavljanje uspornika na cesti u Primorskoj ulici i Obali kralja Tomislava te na cesti u ulici Torac kako bismo smanjili brzinu vozila i osigurali sigurnije okruženje za naše učenike, djecu, stanovnike i ostale sudionike u prometu.

Cilj Peticije:

Cilj ove peticije je osigurati da naše ulice budu sigurnije za sve stanovnike, posebno naše učenike koji svakodnevno prolaze kroz ovo područje. Pozivamo lokalne vlasti i nadležne organe da hitno djeluju kako bi implementirali ove mjere i zaštitili našu zajednicu od potencijalnih nesreća.

420c688c-4ccb-4e31-8ee6-383cfc5a79481.jpeg

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Vlatka Burazin to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.

We will not display your email address publicly online.

We will not display your email address publicly online.Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...