Peticija za postavljanje modernog vježbališta na otvorenom u POS naselju ŠpanskoDrage susjede i susjedi, ako se slažete da se u našem lijepom naselju Špansko postavi  moderno vježbalište na otvorenom sa spravama za vježbanje različite namjene, kojima se mogu koristiti rekreativci, umirovljenici  i profesionalni sportaši, odnosno svi zainteresirani za aktivan život i vježbanje na otvorenome, molim Vas potpišite anketu i proslijedite ju ljudima za koje mislite da bi podržali ovu inicijativu. Ovakva vježbališta privlače ljude na rekreiranje, koje je danas, kada boravimo puno u zatvorenim prostorima i sjedimo, iznimno važno za zdravlje tijela i duha.

 
Kako bi Mjesni odbor Špansko donio zaključak, koji će biti upućen Gradskom ured za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet, a s ciljem postavljanja vježbališta na otvorenom u našem naselju, potrebno je sakupiti što više potpisa  u sklopu ove peticije. Trenutni prijedlozi za lokaciju su: blizu Skate parka ili blizu nogometnog igrališta ili neka treća lokacija koju će naknadno identificirati stručnjaci.

 

Hvala,  lijep pozdrav i ugodan dan!

Katarina Drozdek KadićHadfield_Par_-_Copy.jpgKatarina Drozdek Kadić    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Katarina Drozdek Kadić to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

We will not display your email address publicly online.

We will not display your email address publicly online.Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...