Peticija za postavljanje modernog vježbališta na otvorenom u POS naselju ŠpanskoDrage susjede i susjedi, ako se slažete da se u našem lijepom naselju Špansko postavi  moderno vježbalište na otvorenom sa spravama za vježbanje različite namjene, kojima se mogu koristiti rekreativci, umirovljenici  i profesionalni sportaši, odnosno svi zainteresirani za aktivan život i vježbanje na otvorenome, molim Vas potpišite anketu i proslijedite ju ljudima za koje mislite da bi podržali ovu inicijativu. Ovakva vježbališta privlače ljude na rekreiranje, koje je danas, kada boravimo puno u zatvorenim prostorima i sjedimo, iznimno važno za zdravlje tijela i duha.

 
Kako bi Mjesni odbor Špansko donio zaključak, koji će biti upućen Gradskom ured za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet, a s ciljem postavljanja vježbališta na otvorenom u našem naselju, potrebno je sakupiti što više potpisa  u sklopu ove peticije. Trenutni prijedlozi za lokaciju su: blizu Skate parka ili blizu nogometnog igrališta ili neka treća lokacija koju će naknadno identificirati stručnjaci.

 

Hvala,  lijep pozdrav i ugodan dan!

Katarina Drozdek KadićHadfield_Par_-_Copy.jpgKatarina Drozdek Kadić    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Katarina Drozdek Kadić to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...