Peticija za ukidanje indeksa na Geodetskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu

Peticija za ukidanje indeksa na Geodetskom fakultetu. 

Studenti Geodetskog fakulteta sveučilišta u Zagrebu potpisuju ovu peticiju s ciljem ukidanja klasičnih papirnatih indeksa u svrhu digitalizacije koja je prijetko potrebna. 

Pravilnik o studentskoj ispravi još 2014. godine propisao je da je službena studentova isprava studentska iskaznica poznatija kao iksica. Indeks je kao dokument nepotreban. Iako su se od tada mnogi fakulteti, pa i cijela veleučilišta i sveučilišta odlučila na ukidanje, mi ga, 8 godina nakon uspostave pravilnika, još uvijek koristimo. Još važnije, nema potrebe ni za stvaranjem dodatnih uvjeta jer se na razini cijele države koristi sustav ISVU (Studomat) u kojem se studentima ionako upisuju potpisi i ocjene.

Nema više gubitka prava na izlazak na ispite jer vam nedostaje potpis u indeksu, nema više zabrane prava na upis na Diplomski studij bez potpisa u indeksu, nema više čekanja u redovima za 30 sekundi formalnosti!

Potpišite peticiju i riješite se jednog studentskog problema.


Studentski zbor Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Studentski zbor Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )