Podržavam kandidaturu grupe samostalnih umjetnika The Books of Knjige za Trinaestojulsku nagradu

Grupa samostalnih umjetnika, koju čine Aleksandar Radunović (diplomirani dramaturg), Goran Vujović (diplomirani glumac), Zoran Marković (diplomirani režiser) i Veselin Gajović (samostalni umjetnik), započeli su svoj stvaralački rad pod imenom The Books of Knjige (TBOK) 1992. godine na Cetinju, kao umjetnički i građanski odgovor na talas primitivizma i nacionalizma koji se proširio Crnom Gorom usljed tragičnih ratnih dešavanja u okruženju.

Imajući u vidu njihov bogati stvaralački opus u brojnim oblastima umjetnosti i kulture, prepoznat od miliona gledalaca na svim platformama, i desetine miliona pregleda i pozitivnih reakcija, uvjereni smo da TBOK zaslužuju naše najveće državno priznanje – godišnju Trinaestojulsku nagradu, te u to ime uvaženom žiriju predlažemo da sagleda i podrži ovaj naš prijedlog.


Građanski Nikšić    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Građanski Nikšić to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...