Potpora prof. DINKU ŠTIMCU

Temeljem članka 46. Ustava RH,NN 56/90, 135/97, 8/98, 113/00, 124/00, 28/01, 41/01, 55/01, 76/10, 85/10, 05/14 u ime svih potpisnika peticije:

1.Zahtjevamo da se prof.dr.sc.Dinko Štimac vrati na mjesto predstojnika neurokirurgije u KBC-u Rijeka.

2.Protiv smo odluke kojom je prof.dr.sc. Dinko Štimac,dana 29.06.2017 godine smijenjen s mjesta predstojnika neurokirurgije u KBC-u Rijeka.

OBRAZLOŽENJE

Pred 3 godine prof.dr.sc.Dinko Štimac postao je predstojnikom riječke neurokirurgije,te u kratkom vremenu postavio kliniku kao jednu od vodećih u svijetu. U prilog tome idu izvanredni rezultati koje je pritom ostvario,te operacije koje su se po prvi puta izvele u svijetu.(ugradnja printanog 3D kralješka,operacija tumora na mozgu s dve premosnice,operacija Karle Kalcine zbog koje ga danas od milja zovu riječkim dr.Houseom,jer je u rekordnom roku uspostavio dijagnozu i uspješno započeo liječenje).

Isto tako,prof.dr.sc.Dinko Štimac je dolaskom na riječku neurokirurgiju uočio niz nepravilnosti u postupcima liječenja,te je iste prijavio nadležnim institucijama i upravo iz tih razloga došlo je do narušavanja međuljudskih odnosa.

Umjesto da institucije reagiraju po prijavi i zaštite ljudske živote,kao i profesora Štimca koji je istu i uputio,institucije se bave izmišljenim prijavama i smjenjuju s mjesta predstojnika klinike kirurga koji po svojim kompetencijama i rezultatima spada u sam vrh svjetske neurokirurgije.


Zauvijek zahvalna Karla Kalcina

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Karla Kalcina to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...