Potpora Uberu za ostanak u Hrvatskoj i legalan rad

Poštovani!

 

Ovom prilikom želim istaknuti na stanje u našoj državi i način kako funkcionira. Mjenjaju se zakoni onako kako paše nekolicini, dok oni zakoni koji bi odgovarali narodu se stavljaju po strani opet zbog nekolicine koji se bogate na nama običnom puku. Tražim od vas da stanemo na noge prilikom nastale situacije vezano za uber i njegovu legalizaciju od strane hrvatskih zakona. Zbog Ubera i mogućnost samozapošljenja mnogi su našli nadu i spas da normalnije žive radeci. Drugi su našli spas da jeftinije koriste transport i ujedno pouzdanije nego što je do sad bila situacija. Vijerujem da mnogi dijele moje mišljenje. Molim vas da glasate za legalizaciju Ubera od strane države. Hvala

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Dejan FoX to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...