Potpora za nastavak rada Weglow centra

http://www.new.weglow.hr/wp-content/uploads/2013/07/weglow11.png

Molimo sve prijatelje koji podržavaju rad Weglow centra da poptišu anketu i podrže naš rad. Potpise prikupljamo kako bismo od Grada Zagreba zatražili pomoć u vidu subvencije najma prostora Weglow centra na Zagrebačkom Velesajmu.

Mi smo udruga koja vodi centar na Zagrebačkom Velesajmu i bavimo se prenošenjem esencijanih znanja o tehikama i metodama tjelesnog i duhovnog rada u svrhu zdravijeg i sretnijeg života pojedinca i društva.

Kroz različite radionice, edukacije, programe vježbanja, energetske tehnike želimo svakom pojedincu približiti ideju o cjelovitom pristupu zdravlju, osvijestiti u svakome da je sve povezano, da nitko nije otok sam za sebe i da smo dio jedne puno veće cjeline, te da je prihvaćanje i poštivanje sebe, drugih i raznolikosti oko nas važna karika u izgradnji svjesnijeg i harmoničnijeg života svih pojedinca i planete Zemlje.

Naš moto je: izaberite svoj put u svjesnost!

Krenuli smo u projekt sa 7 voditelja i terapeuta, 5 programa i 4 vrste tretmana. Nakon 18 mjeseci rada okupljamo 42 voditelja i trapeuta, 30 progama i nudimo 20 tipova tretmana. Udruga sada ima više od 400 članova, a sam centar je u proteklih godinu dana posjetilo više od 4000 naših sugrađana. Svi su izašli s osmijehom na licu...

U toku 2013 godine organizirali i proveli 637 različitih programa u prostorijama centra,čime smo u vrhu aktivnost među udrugama koje svakodnevno djeluju u Gradu Zagrebu. Svakodnevno održavamo kontinuirane radionice a mjesečno održavamo predavanja, seminare, škole, koncerte, seminare i humanitarne akcije.

Popis aktivnosti u Weglow centru tokom 2013 godine:
Radionice : 503 (Weglow Basic, Buđenje, Ples 5 Ritmova, Intuitivno pjevanje, Holotropsko disanje...)
Koncerti: 70 (Zvučna kupka, Gong meditacija, Tribal Jam Orchestra)
Predavanja: 23 (Krešimir Mišak, Drago Plečko, Semir Osmanagić, Ratko Martinović, Nikola Žuvela, Tomislav Budak, Dr. Wagner...)
Humanitarne akcije: 20 (Besplatni tretmani, za Sirotište u Ugandi, Skupljanje odječe za beskućnike iz Zagreba, Udruzi za zaštitu i dobrobit pasa i mačaka Mili)
Škole:  12 (Jembe, Gong, Shiatsu, Refleksoterapija, Osnove zvukoterapije i rad s tibetanskim zdjelama...)
Seminari: 8 (Svijet komunikacije sa životinjama, Access Consciousness...)
Kongres:  1 (Pedagogija 3000)

Članovi koji pohađaju redovne programe osjetili poboljšanje u svim aspektima svog života.
Djelovanje ovih tehnika na psiho-fizičko zdravlje naših članova pratimo putem Oberon tehnologije koja nam služi za provjeru kvalitete rada u centru.

Kao udruga surađujemo sa udrugama Spinalne ozljede Zagreb, Hrvatska udruga paraplegičara i tetraplegičara te udruga multiple skleroze Zagreb. Svim njihovim članovima omogućujemo besplatne tretmane u Weglow centru.

Više informacija o nama potražite na: www.weglow.hr

Zahvaljujemo se od srca na podršci, zbog vas smo ovdje.

http://farm4.static.flickr.com/3810/11853016605_6d61720508_b.jpg