Protiv obaveznog cijepljenja protiv Covida 19 i Covid potvrda na radnom mjestu

Protiv obaveznog cijepljenja protiv Covida 19 i uvođenja Covid potvrda, jer se time krše  osnovna ljudska i ustavna prava građana, sloboda, jednakost, ravnopravnost, socijalna pravda, poštivanje prava čovjeka (iz čl. 3 Ustava RH)

Za zaštitu ljudskih prava i temeljnih sloboda, jer svatko u RH ima prava i slobode, neovisno o društvenom položaju ili drugim osobinama (cijepljen- necijepljen, sa ili bez c-potvrde, III. Zaštita ljudskih prava i temeljnih sloboda, 1. opće odredbe čl. 14. Ustav RH)

Protiv jasnog izdvajanja cijepljenih i necijepljenih potvrdama, i diskriminacije onih koji ne pristaju na cijepljenje i opetovano testiranje na radnom mjestu i u svakodnevnom životu.

Protiv oduzimanja osnovnih sloboda Covid potvrdama, slobode kretanja, slobode rada, protiv kršenja osnovnih načela i vrijednosti  na kojima se zasniva Europska unija, a to su poštovanje ljudskog dostojanstva, sloboda, demokracija, jednakost, vladavina prava i
poštovanje ljudskih prava, uključujući i prava pripadnika manjina. (čl. 2 iz ugovora o EU)


Tena Novak Vincek    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Tena Novak Vincek to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

We will not display your email address publicly online.

We will not display your email address publicly online.Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...