Protiv obaveznog cijepljenja protiv Covida 19 i Covid potvrda na radnom mjestu

Protiv obaveznog cijepljenja protiv Covida 19 i uvođenja Covid potvrda, jer se time krše  osnovna ljudska i ustavna prava građana, sloboda, jednakost, ravnopravnost, socijalna pravda, poštivanje prava čovjeka (iz čl. 3 Ustava RH)

Za zaštitu ljudskih prava i temeljnih sloboda, jer svatko u RH ima prava i slobode, neovisno o društvenom položaju ili drugim osobinama (cijepljen- necijepljen, sa ili bez c-potvrde, III. Zaštita ljudskih prava i temeljnih sloboda, 1. opće odredbe čl. 14. Ustav RH)

Protiv jasnog izdvajanja cijepljenih i necijepljenih potvrdama, i diskriminacije onih koji ne pristaju na cijepljenje i opetovano testiranje na radnom mjestu i u svakodnevnom životu.

Protiv oduzimanja osnovnih sloboda Covid potvrdama, slobode kretanja, slobode rada, protiv kršenja osnovnih načela i vrijednosti  na kojima se zasniva Europska unija, a to su poštovanje ljudskog dostojanstva, sloboda, demokracija, jednakost, vladavina prava i
poštovanje ljudskih prava, uključujući i prava pripadnika manjina. (čl. 2 iz ugovora o EU)


Tena Novak Vincek    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Tena Novak Vincek to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI







Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...