protiv povlastica studentima iz crne gore

Ne sme se dozvoliti da studenti iz Crne gore imaju tretman isti kao i studenti iz dijaspore , jer su slusali srednjoskolsko gradivo na "stranom crnogorskom " jeziku sto bi im otezalo i produzilo skolovanje() citaj trosak)  zbog nekompatibilnosti tig jezika sa srpskim.Drugo ne mogu imatibesplatno zdrasteno osiguranje jer im roditelji ne placaju porez u budzet Srbije. Besplatno im je " renovirana " drzava u trajanju od 9 godina posle " katastrofalnog"zemljotresa a Srbe danas tretiraju kao " second range people" pri bravku u Budvi.........i treba ih spreciti da na osnovu laznog dvojnog drzavljanstva kupuju nekretnine po Vracaru i otvaraju problematicne nocne klubove......oduzimati im vozila bahato parkiranim i slicno. treba ih nauciti civilizacijskom ophodjenju i "privoleti " da postuju gostoprimstvo u beogradu. Po svrsetku studija najvoleli bi da dobiju neko drzavno" namestenje" i puste korenje ovde a povremeno da odu u zavicaj da ih " plemstvo" ne zaboravi