PROTIV PROMJENE PUTNOG TROSKA

Hrvatski zavod za zapošljavanje krajem kolovoza započeo je s izdavanjem Aneks ugovora o subvencioniranju putnih troškova za korisnike mjere stručnog osposobljavanja mladih. Novi ugovor zahtjeva kopiju mjesečne karte javnog prijevoza kako bi se za isti mogla dobiti subvencija jer tako nalaže Europska unija.

Problem nastaje kod velike većine korisnika koji nisu u mogućnosti koristit javni prijevoz. Prepisati pravila zemalja zapadne Europe i primjeniti ih u Hrvatskoj nije moguće zbog nepostojanja razvijene infrastrukture javnog prijevoza.

 

Ovom peticijom započinje borba za pravo na slobodan odabir putovanja na posao, odnosno odabir jedinog mogućeg oblika putovanja u suprotnom veliki broj mladih na stručnom osposobljavnju bit će prisiljeni napustiti isti.

 

Molimo Vas da podržite ovu peticiju jer sada smo mi, sutra ste Vi, Vaša djeca, susjedi, prijatelji...

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Protiv i protiv to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...