Roditelji IV. OŠ Varaždin protiv dvosmjenske nastave

Mi, roditelji učenika viših razreda IV. OŠ Varaždin apeliramo na upravu da organizira održavanje nastave u jednoj smjeni, kako je organizirala većina škola u Varaždinu. Prema smjernicama stožera školama je omogućeno da rade praktički bez ograničenja, i mi želimo normalno pohađanje nastave za svoju djecu. U smjenskoj nastavi djeca ne mogu na izvanškolske aktivnosti i remeti im se ritam nastave, zbog čega je na kraju velikim trudom u gradu dvosmjenska nastava i ukinuta.

Po podacima grada (zadnje brojke su 2017/2018) 4 OŠ ima među najmanje učenika u gradu na najvećem prostoru (https://varazdin.hr/upload/2017/11/prijedlog_mreze_osnovnih_skola_2017_-_nacrt_za_sav_5a05af38e43cf.pdf) što nas dovodi do praktički najviše kvadrata po učeniku, i samim tim je donošenje takve odluke besmisleno te je potpuno nejasno na temelju čega je donesena.

Screenshot_2021-09-03_at_10.41_.45_.png

 

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Dragana Juren to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...