Stop diskriminaciji djece u privatnim vrtićima grada Zagreba

STOP DISKRIMINACIJI DJECE U PRIVATNIM VRTIĆIMA GRADA ZAGREBA
Poštovani, upisom na listu ispod potvrđujete da podržavate inicijativu za zaustavljanje diskriminacije djece koja pohađaju vrtiće u privatnom vlasništvu. Ovim potpisom tražimo da nas se kao roditelje oslobodi plaćanja vrtića u periodu u kojem vrijedi zabrana rada uslijed zdravstvene krize, kao i da se privatnim vrtićima nastavi isplaćivati ukupan iznos po djetetu kao da djeca normalno pohađaju
vrtiće. To će izjednačiti prava naše djece sa djecom koja pohađaju gradske vrtiće, te će osigurati da naši vrtići prežive i ponovo otvore svoja vrata za našu djecu kada ova kriza završi, kako bi naša djeca mogla normalno nastaviti svoje živote bez dodatne traumatizacije.


Spasimo privatne vrtiće grada Zagreba    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Spasimo privatne vrtiće grada Zagreba to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )