Suspendovanje novinarke Telegraf RS Ivane Cicovic iz programa "Reality Zadruga Pink" zbog pristrasnosti prema ucesnici Kristini Kiji Kockar

kafenis171.jpg

Kao sto je svima poznato novinarka Telegraf RS Ivana Cicovic je vise puta pokazala svoju pristrasnost prema takmicarki Reality Zadruga Kristini Kiji Kockar u njenim gostovanjima na televiziji Pink. Najvise se to odrazilo u sinocnoj emisiji Zadruga - pitanja novinara 17.02.2018. i smatramo da je presla svaku granicu profesionalizma u novinarstvu.

Ovom peticijom zahtevamo od Pink televizije da Gospodju Ivanu Cicovic suspenduju sa duznosti, zbog pristrasnosti, neobjektivnosti i neprofesionalnog obavljanja svog posla. Smatramo da je to najbolje za sve takmicare kako bih borba do glavne nagrade bila ravnopravna, i kako bi gledaoci koji prate sirom Sveta bili spokojni.

Smatramo da ovom suspendijom Gospodje Ivane Cicovic, ostale kolege novinari koji gostuju u TV emisiji "Zadruga", nece ponavljati njene greske, vredjati nam inteligenciju i biti objektivni i profesionalni onako kako dolikuje velikom Projektu Zadruga.

Irena Dimitrijevic    Kontaktirajte pokretača peticije