Što je i tko je za tebe Bog?!?!

Danas postojeća civilizacija siromastva, prirodnih katastrofa znanih i neobjavljenih, civilizacija raznih teških bolesti, civilizacija samoubojstava u porasu samo u Japanu dnevno 30.000 osoba počinji samoubojstvo, civilizacija kriminala, nezadovoljstava , siromaštva, i čega sve ne - nezna ili ne zeli da zna da je svijet stvorio BOG, nevjerojatna inteligencija, istina, svijetlo i put, isto tako svakog od nas, stvorio na svoju sliku!!, Dakle on je LJUBAV !!! Čitajući Sv Pismo, (Bibliju) sve upute, sva događanja su učenja i upozorenja narodu koje Bog vodi u starom zavjetu. U novom zavjetu njegov sin Isus Krist je padajuća zvijezda koja se rodila da spasi svijet po njegovoj riječi i krizu!!! on je put istina i zivot, on je rođen da bude razapet - umro - Uskrsnuo - i zato je ziv i među nama.

"ISUS NIJE IMAO DIPLOMU A ZVALI SU GA UČITELJEM, NIJE IMAO SLUGE A ZVALI SU GA GOSPODINOM , NIJE IMAO LIJEKOVE A ZVALI SU GA ISCJELJITELJEM , NIJE IMAO VOJSKU A KRALJEVI SU GA SE BOJALI , NIJE VODIO NTI JEDNU BITKU A OSVOJIO JE CIJELI SVIJET , NIJE PREKRŠIO NI JEDAN ZAKON A RAZAPELI SU GA , SAHRANJEN JE U GROB , A ON I DANAS ZIVI - ISUS KRIST ISTI JUČER DANAS I ZAUVIJEK,

 

Bog je rekao svom narodu: "ja sam Gospodin Bog tvoj i nema drugih Bogova osim mene" , i kad bismo svi tako razmišljali i obraćali mu se vjerujem da nebi  svijet postao ono sto piše u otkrivenju !! drugi Babilon , svatko od nas ima sansu obratiti se Gospodinu, i tražiti pomoć jer nam jedino on može pomoći meni, tebi, svima nama.

 

Jesi li razmišljao o BOgu samo kad ti je bilo loše? ili i kad ti je bilo dobro?

Jesi li ikad otvorio Bibliju? i pročitao njegovu riječ!

Jesi li ikad razmišljao o tome da je Bog svemoguć sve vidi i zna, da je on sama LJUBAv, !!

Zasto onda ljudi toliko krive Boga za svoje slabosti, u koje su upali ili za nesreće koje im se događaju?!

Jesi  li ikad pomišljao da je to sve sto se događa iz neznanja iz velikog neznanja!

Ako je to iz velikog  neznanja jesi li pokušao postavljati Bogu pitanja - razgovarati sa BOGOM, tvojim nebeskim ocem??

jesi li ikad tražio i bio uporan tražiti  njegove odgovore ?!?

Ako vjerujes da on postoji i da ti može jedino od pomoći !!!

Pridruzi se ovoj peticiji !!