TOŠE zaslužuje mjesto u SARAJEVU!!!!

 

Svim fanovima našeg dragog Tošeta Proeskog je poznato koliko je truda i snage, a najviše volje, uložio u obnovu DOMA MLADIH u Sarajevu, na Skenderiji. Od prodaje ulaznica od koncerta, prodaje DVD-ova ,sva zarađena sredstva su donirana u te svrhe. I ne samo u Sarajevu, nego i u Zenici i drugim gradovima u BiH, ali bilo bi lijepo da imamo nešto u glavnom gradu. Kao što je u Beogradu posađeno stogodišnje drvo, u Skoplju i u Kruševu naravno, ima, postoje mjesta i u Hrvatskoj, Ljubljana itd. ...

Fanovi su imali mjesto za Tošeta koje su sami izabrali, to je ulaz u Dom Mladih, odnosno jedan kutak koji se zvao "Toše kutak", naime kutka više nema, jer tu je bila neka galerija, koja bi trebala biti ponovo u funkciji. Kutak ionako nije bio u dobrom stanju, ali bar je postojalo mjesto gdje bi se fanovi skupljali za godišnjice... rođendane, kad god osjete potrebu.

Ako se slažete sa mnom, odnosno sa fanovima iz BiH i iz regije, potpišite peticiju. TREBA NAM MJESTO U SARAJEVU, BILO GDJE!! Toše je to zaslužio, pa ako vide da nas ima mnogo, a znam da nas ima i više, dopustit će nam maleni kutak, ploču (kao ona u Foči), bilo šta što bi bilo znak zahvalnosti našem Balkanskom slavuju.

Hvala vam!!
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/205916_2188242713017_1455553407_2429537_6951180_n.jpg