Ukidanje mjera za suzbijanje COVID-a

Postovani Sugradjani.

Kako se godina blizi kraju statisticki podaci nedvosmisleno govore u prilog tome da je COVID-19 ipak samo ekonomski poduhvat globalističke elite. A da su mjere donesene od strane institucija u Crnoj Gori samo tiranija koju sprovodi kako bi se taj poduhvat isplatio kako na globalnom tako i na lokalnom nivou.

U poslednjih 5 godina prirodni rast mortaliteta u Crnoj Gori kreće se izmedju 0.5 do 1.4% koliki je bio u 2019 godini što je gornja granica tog porasta pa bi u 2020 trebao prirodno biti izmedju -0.3 i +1% u odnosu na prošlu godinu što u mnogome kvari planove institucija da "pandemiju" COVID-19 prikažu kroz taj prirodni rast koji se desava svake godine.

Mjere za zaštitu od CVIDA počev sa samim restrikcijama pa do vakcinacije stanovništva u mnogo većoj mjeri štete društvu nego sam COVID, narušena su ljucka prava i slobode a i život ugrozen ako uzmemo u obzir mjere kao što su ukidanja specijalističkih pregleda, izazivanje panike i straha za život.

Podaci o mortalitetu na koje se pozivam se nalaze na MONSTAT stranici pa je više nego čudno što u 2020 na toj stranici ne mozete naci podatak o broju umrlih od početka godine pa do danas.

Ovim a i ostalim podacima ćemo se baviti dalje tokom prikupljanja potpisa kako se budu otvarala pitanja i razmjnjivala iskustva. 

Uzmi stvar u svoje ruke! Ako im prodje ova "PANDEMIJA"  imaćemo novu svake 2 godine. Možda je to njihovo "NOVO NORMALNO" Ali je život naš!

STOP MJERAMA/STOP VAKCINACIJI!!!!

Potpišite ovu peticiju

Potpisivanjem, ovlašćujem Radomir Tomovic da preda moj potpis onima koji imaju moć po tom pitanju.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...