UREĐENJE NOGOSTUPA U ULICI ČRNOMEREC/ZATVARANJE POTOKA

Nakon više nego dovoljno prikupljenih Vaših osobnih potpisa odlučili smo se i na ovaj moderniji pristup.

Naime,već godinama se priča o uređenju i rekonstrukciji ulice Črnomerec,na području od račvanja Črnomerec ulice prema Mikulićima/Lukšićima pa sve do stare (svima nam znane) nekad tvornice Labud. O nužnom zatvaranju potoka radi rekonstrukcije same ceste za promet u ulici Črnomerec.

Ali od toga ništa!

To je jedna od najopasnijih i najprometnijih dijelova ulice Črnomerec. Najopasnija je zbog neadekvatnog nogostupa za pješake s jedne strane te zbog nepostojećeg nogostupa s druge (potok Črnomerec) gdje pješaci moraju hodati uz rub ceste. A najprometnija je jer je to glavna cesta za kretanje automobila i autobusa te zbog velike količine automobila koje koriste ulicu dovodi i do velikih brzina kretanja automobila te prometnih nesreća.

Zato ovom peticijom želimo apelirati i prikupiti što više potpisa za uređenjem ulice Črnomerec. Želimo da nam se osigura nogostup s obje strane ulice te da se cesta prilagodi sigurnijem kretanju pješaka,automobila i autobusa.

Ovim potpisom suglasni ste da je rekonstrukcija ulice nužna za cestovni i pješački promet. 

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Monika Pelko to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

We will not display your email address publicly online.

We will not display your email address publicly online.Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...