UREĐENJE NOGOSTUPA U ULICI ČRNOMEREC/ZATVARANJE POTOKA

Nakon više nego dovoljno prikupljenih Vaših osobnih potpisa odlučili smo se i na ovaj moderniji pristup.

Naime,već godinama se priča o uređenju i rekonstrukciji ulice Črnomerec,na području od račvanja Črnomerec ulice prema Mikulićima/Lukšićima pa sve do stare (svima nam znane) nekad tvornice Labud. O nužnom zatvaranju potoka radi rekonstrukcije same ceste za promet u ulici Črnomerec.

Ali od toga ništa!

To je jedna od najopasnijih i najprometnijih dijelova ulice Črnomerec. Najopasnija je zbog neadekvatnog nogostupa za pješake s jedne strane te zbog nepostojećeg nogostupa s druge (potok Črnomerec) gdje pješaci moraju hodati uz rub ceste. A najprometnija je jer je to glavna cesta za kretanje automobila i autobusa te zbog velike količine automobila koje koriste ulicu dovodi i do velikih brzina kretanja automobila te prometnih nesreća.

Zato ovom peticijom želimo apelirati i prikupiti što više potpisa za uređenjem ulice Črnomerec. Želimo da nam se osigura nogostup s obje strane ulice te da se cesta prilagodi sigurnijem kretanju pješaka,automobila i autobusa.

Ovim potpisom suglasni ste da je rekonstrukcija ulice nužna za cestovni i pješački promet. 

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Monika Pelko to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...