Uvođenje novog zakona u korist SVIM zemljama Europske unije

http://imotskidanas.com/wp-content/uploads/2011/05/zastava-eu-498.jpgPoštovani,

Naš prijedlog je da se uvede novi zakon u Europskoj uniji koji bi glasio da svako poduzeće, obrt ili tvrtka s godišnjim prihodom većim od 10 000 eura mora donirati 0,5% od mjesečnih prihoda. Pretpostavljamo da bi se na taj način mjesečno prikupilo oko 30 milijuna eura koje bi donirali za različite projekte. (npr. za izgradnju škola, bolnica, za bolesne i tome slično! )
Doniralo bi se svaki mjesec drugoj zemlji, počevši od najsiromašnije i tako redom, i to na temelju projekata koje nam prethodno jedna od zemalja pošalje, tako da bi bilo točno određeno za što je novac namjenjen. Smatramo da bi jedno takvo zajedništvo pridonjelo kvaliteti života u Europskoj uniji. Za jedno poduzeće, obrt ili tvrtku, to je jako mala svota, a prikupilo bi se dovoljno novaca da se pomogne mnogim zemljama i ŠTO JE NAJVAŽNIJE - ljudima u Europskoj uniji.

Molimo Vas da nam pomognete u uvođenju novog zakona u Europskoj uniji, tako da online potpišete peticiju, te da link proslijedite dalje kako bi prikupili što više online potpisa. Samim time pomoči ćete sebi i drugima, te ćete pridonjeti kvaliteti života Europskoj uniji!

NAPOMENA - morate biti punoljetni kako bi vaš online potpis bio važeći

Najljepše Hvala!