VRATITE OPREMU ZA SNIMANJE SARAJEVSKOM YOUTUBERU - ZDRALE DEJANU!

Dragi ljudi, 

obraćam vam se u ime svih onih koji vole i podržavaju lik i djelo našeg omiljenog youtubera - Ždrale Dejana. Naime, Dejan je prije nekoliko mjeseci počeo snimati za YouTube i za vrlo kratko vrijeme je pridobio simpatije velikog broja ljudi, tačnije njih oko 28 hiljada. U svojim video klipovima je nastojao biti što zanimljiviji i drugačiji od ostalih i nažalost, vrlo često je bio sabotiran od strane naše "ugledne, radne i nekorumpirane" policije koja mu je oduzela cjelokupnu opremu za snimanje kao i auto i onemogućila dalji rad.. Oni koji ga poznaju znaju da Dejan nikada nije propagirao nasilje niti bilo šta slično, da je mnogo dobra i humana osoba, veliki pozitivac i da je sadržaj na njegovom YouTube kanalu sniman samo u svrhu zabave. Molim vas, podržite ovog momka i potpišite peticiju za vraćanje opreme koja mu je oduzeta (kamere, telefoni itd). Budite na strani mladih, na strani onih koji u ovoj tmurnoj svakodnevnici nastoje nasmijati i zabaviti naš narod.. :)

dejan22.png

dejan.png

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize A.P. to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )