Zabranite Ivici Blažičku komentiranje utakmica Dinama

Stava sam da iznimno niskom razinom kvalitete komentiranja Ivica Blažičko škodi ugledu svih televizijskih kanala na kojima prenosi utakmice Dinama, a gledateljima uništava dobar dojam koji Dinamo stvara svojim pobjedama u europskim kupovima koji, u nedostatku boljih rješenja, utakmice gledaju bez tona ili na stranim kanalima. Utakmica protiv Ferencvarosa samo je kap koja je pala na već davno prelivenu čašu izdržljivosti i dobrog ukusa svih gledatelja koji cijene nepretenciozno, objektivno i kvalitetno komentiranje.

Ovu peticiju stoga stvaram u nadi da će brojnost potpisatelja utjecati na uredničke politike svih kanala koji prenose utakmice Dinama iz Zagreba, a konkretno HRT i ArenuSport, a s ciljem da Ivici Blažičku u budućnosti zabrani komentiranje istih i zamjeni ga nekim kompetentnijim, što nikako ne bi trebala biti preteška zadaća s obzirom na razinu kvalitete s kojom Blažičko odrađuje svoj komentatorski posao. 

 

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Luka Kovač to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...