Zahtjev za hitnu sanaciju područnog objekta Rujanska 21 DV Grigora Viteza

Slike govore više od riječi. Pridružite se zahtjevu roditelja čija djeca pohađaju područni objekt Rujanska 21 DV Grigora Viteza (Vrbani), za hitnom sanacijom neadekvatnih prostora, a primarno:

  • Sobe 
  • Sanitarni čvorovi
  • Soba za produženi boravak

Riječ je o objektu unutar stambene zgrade na Vrbanima koji u posljednjih 18 godina nije prošao nikakvu sveobuhvatnu obnovu osim interventnih sanacija. Osim estetskih problema, činjenica je da je dio sanitarnih čvorova izvan funkcije, te da će sljedeća jača padalina prouzročiti curenje po stropu i zidu, uz same električne vodove, posljedično podignuti parkete i potencirati stvaranje plijesni, kako je to bilo i tijekom proljeća, što je izravna ugroza za sve osobe koje u tom trenutku borave u objektu.

O problemu su obaviješteni i gradonačelnik Tomislav Tomašević i njegov Ured gradonačelnika, kao i nadležni Gradski ured za obrazovanje, sport i mlade. Upravo je njihov predstavnik izašao je u obilazak 18. svibnja 2023., te ustvrdio kako je sanacija neophodna. U razdoblju od 19. lipnja do 31. kolovoza, spomenuti objekt bio je zatvoren te je bila najavljena sanacija oštećenih prostora.

Zatečeno stanje 1. rujna 2023. bilo je osjetno pogoršano, bez ikakvih obavljenih radova i sanacija, te predstavlja izravnu zdravstvenu ugrozu za 60-ak djece koja pohađaju vrtić u Rujanskoj 21, kao i za djelatnike vrtića.  

 

 

WhatsApp_Image_2023-09-07_at_17.40_.28_.jpeg

WhatsApp_Image_2023-09-08_at_10.36_.18_.jpeg

WhatsApp_Image_2023-09-08_at_11.00_.56_.jpeg

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Roditelji to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.

We will not display your email address publicly online.

We will not display your email address publicly online.Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...