Zelimo da nasa djeca treniraju i igraju nogomet u nasem gradu

Mi, potpisnici ove peticije tražimo od gradonačelnika gosp. Saše Ristera i Grada Orahovice da zaštite interese i prava naše (orahovačke) djece da slobodno treniraju i igraju nogomet na gradskom nogometnom igralištu u Orahovici i pod imenom Škole nogometa "ORAHOVICA".

Mi smo pružanjem podrške ŠN "ORAHOVICA" i potpisom zahtjeva za izdavanjem istupnica iz NK "Papuk" te potpisivanjem prijava za registraciju naše djece za ŠN "ORAHOVICA", jasno i glasno rekli za koga, gdje i pod kojim uvjetima želimo da naša djeca ubuduće treniraju i igraju nogomet.

Od gosp. gradonačelnika, kao čelnog čovjeka Grada (a grad je vlasnik nogometnih terena i pripadajućeg objekta), zahtjevamo da Školi nogometa "ORAHOVICA", po hitnom postupku, izda novi Ugovor o korištenju nogometnih igrališta i pripadajućeg objekta te da se na taj način našoj djeci ponovo dopusti da treniraju i igraju nogomet tamo gdje bi to i trebali činiti - na nogometnim igralištima u Orahovici.

Smatramo da bi Gradu Orahovici dobrobit njegovih najmlađih stanovnika morala biti prioritet i da je svima u interesu da naša djeca (njih više od 85) ostanu u našem gradu, a ne da svoje mjesto pod suncem moraju tražiti negdje izvan Orahovice.

Unaprijed se zahvaljujemo!


Članovi ŠN "ORAHOVICA", roditelji, rodbina i prijatelji    Kontaktirajte pokretača peticije