Djeca Borovja trebaju vrtić!

Borovje je naselje u Zagrebu, smješteno između Držićeve avenije, Folnegovićeva naselja, rijeke Save i naselja Savica-Šanci. Gradnja naselja započela je 1987. Godine, te je najveće infrastrukturno proširenje bilo u razdoblju između od 1992. do 2000. Godine. Svi govore o pronatalitetnim mjerama a ne spominju ono najvažnije za usklađivanje profesionalnog i obiteljskog života, a to je dječji vrtić.

Sramotno je da svi znaju za prenapunjene kapacitete dječjih vrtića a nitko ništa ne poduzima. Borovje svake godine populacijski sve više raste, ali nažalost naša sadašnja infrastruktura ne može pratiti taj rast. Nažalost to nije jedini problem koji muči Borovje od jednake važnosti je problem nedostatka parkirališnih mjesta za automobile, koji će izgradnjom novih zgrada biti jos veći.  

Hrvatski suverenisti pokrenuli su  inicijativu pod nazivom “Trebamo vrtić” jer nam je dosta praznih obećanja, prvi puta gradnja vrtića na Borovju spomenuta je prije petnaestak godina. Nažalost danas se to više niti ne spominje a od velike važnosti je za građane Borovja u kojemu je sve više mladih obitelji.

Želimo na ovaj način skrenuti pozornost gradskih vlasti na probleme u naselju Borovje. Nadamo se da će naša akcija uroditi plodom i da ćemo učiniti život na Borovju još ugodnijim.

Organizator prikupljanja potpisa će po završetku akcije prikupljanja potpisne listove predati Uredu gradonačelnika, Gradskom uredu za prostorno uređenje, izgradnju grada, komunalne poslove i promet, Uredu za strategijsko planiranje i razvoj Grada, Gradskoj skupštini, Vijeće Gradske četvrti Peščenica-Žitnjak te Mjesnom odboru Savica Šanci.

Hvala svima na podršci!

Za sva pitanja ili nejasnoće stojim na raspolaganju!

Ne zaboravite svoj potpis dodatno potvrditi mailom koji će stići na vašu adresu!

Potpišite ovu peticiju

Potpisivanjem prihvaćam da će Daniel Škrlec moći vidjeti sve informacije koje navedem u ovom obrascu.

Nećemo prikazivati vašu e-mail adresu javno online.

Nećemo prikazivati vašu e-mail adresu javno online.


Dajem privolu za obradu informacija koje dostavim u ovom obrascu za sljedeće svrhe:
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...