Ukinimo rad nedjeljom i praznikom (blagdanom)
Kontaktirajte pokretača peticije
trenutno ne radim praznicima i nedjeljom , ali znam šta to znači jer sam dugo godina radila u pekari gdje se radilo 365 dana u godini
Postovani,
Dijelite i dalje. Planiramo poduzeti nesto vezano za peticiju. Cilj nam je skupiti 10 000 ljudi. Da bi krenuli u daljni postupak. Stoga Vas molim da sto vise puta podijelite ovu peticiju da prikupimo toliko potpisa.
Hvala Vam svima!
Pozdrav!
radim u trgovini i gade mi se svi koji uđu u nju nedjeljom, pogotovo nedjeljom popodne i praznikom(blagdanom)i žale nas, mi od toga žaljnja nemamao ništa, nemojte dolaziti bojkotirajte trgovinu nedjeljom
Zato što je to nehumano.Imam prijatelje i kumove s kojima ne mogu na izlet u prirodu.A o odlasku na neko vjenčanje da i ne govorim.Sa svadbe na posao.Žalosno je da naša država ima tako malo tj. ništa razumijevanja za trgovce.Svaka čast ostalim EU zemljama.Da mi je znati kako one mogu preživjeti da im trgovine tim danima ne rade.Samo mi HRVATI moramo u šoping nedjeljom i blagdanima.
Re:
U potpunosti Vas podrzavam...ja osobno ne odlazim u trgovinu ni u subotu ni u nedjelju. I meni se gade oni koji kupuju nedjeljom popodne! Grozota i sramota!
Obitelji, djeca i privatni zivoti trpe.
Re: Re: Re:
suprotno tvojem misljenju, bas zato se u ugostiteljsu nocu okrece velika lova i je tesko raditi.. Lova se okrece poslodavcu, radniku sigurno ne. Rijetki su oni koji prikazuju i placaju u ugostiteljstu rad nocu, ili vikendom!! I oni su ljudi i takoder imaju pravo biti sa svojom obitelji. Ako nekome netrebaju nove hlace za blagdan ili praznik onda mu ni netreba piva ili kava! A ne znam cemu opce diskusija. Ako trgovci moraju biti doma za blagdan i nedjelju sa svojim obiteljima onda mogu biti i ugostitelji. Jer, cemu da kaj radi ako bude svi doma provodili.vrijeme s familijom! Nemojte ljudi biti smjesni, konobarima je gore nego trgovcima!!
prava koja su u EU zagarantirana, a kod nas se moze robovati.
| This discussion has been closed. |