Peticija za referendum o ukidanju HRT pristojbe
Kontaktirajte pokretača peticije
This comment has been removed by the person who wrote it.
Vlada donosi odluku o oprostu duga zp pretplatu HRT-a (porez na televizor) onima koje nije moguće ovršiti. Da ova situacija nije tragična bila bi komićna. Misli naša vlada na nas. HA-HA jeftinine vladi oprostiti dug nego renovirati Goli otik i KZ Gradišku te još mnogo takvih objekata.
Re:
plačaš ih na tri načina - preko poreza, (dobivaju novac preko ministarstva kulture iz državne blagajne) putem pristojbe hrt i maxa
žao mi je što se ovdije govori samo o nekakvim udbašima smatram to potpuno nepotrebnim. bolje je pozvati na zajedništvo bez obzira na nacijonalnost i vjeru jednostavno sakupiti narod malih primanja i one koji nemaju nikakva primanja. jednostavno treba reči gospodo platila bih ali nemam čime. više bi bilo peticija. ovako mi liči kao da je ovu peticiju potako netko isfrustriran svojim vlastitim neuspjehom. vjerojatno su i datumi ovih komentara po prilično rastegnuti. izvinjavam se zbog gramatičkih pogrešaka tipkovnica mi se zdošla
Izbjegavam i javne wc jer su prljavi i skupi.
Glasati ću za onog tko ukine plačanje hrt pristojbu.
kk
POTPIŠITE I ŠALJITE DALJE!! ZATVARANJE SVIH HRV GRANICA ZA IZBJEGLICE!!
Kakvi komentari...kao da je natjecanje tko je gluplji.Javljaju se prištavi balavci koji nemaju pojma što je i kakva uloga javne tv.I takvi bi čiji je najveći domet klikati na stražnjice kakve ljepotice nešto ukidali.
Dobivaju novac ministarstva kulture koje dobiva novac iz državnog fonda a to punimo mi građani preko svih nam nametnutim porezima. Zašto bi plačala dva puta istu stvar. A ljudi koji ne mogu plaćati radi neimaštine stradaju od njihovih odvjetnika i javnih bilježnjka koji prijete ovrhama na jedinu imovinu jer im naša vlada to dopušta bez razmišljanja da i oni dobivaju plaču preko naših leđa i time nam krše pravo na informiranost.