GLASAM PROTIV SIROMAŠTVA STARIJIH OSOBA
Kontaktirajte pokretača peticije
Re:
Ukinuti benificije.? OK ali samo pojedinim zanimanjima. Stavi si film pred oči kako poliicajac od 66g. trči za zločkom od 20g. ili zidara sa 66g. kako se penje na skelu od nekoliko desetaka metara ili rudara i svih sličnih zanimanja. Najbolje da i pirotehničare tjeramo da rade do 67g.Komedija za oskara. Benificije treba ukinuti foteljarima jer ih ničim nisu zaslužili.A poneki niti plaću koju dobivaju.
Re: Poštovani, Mi smo udruga, a ne stranka. Nešto ste pomiješali. Borimo se za vas, a ne za vlast.
Re: Re: Poštovani, Mi smo udruga, a ne stranka. Nešto ste pomiješali. Borimo se za vas, a ne za vla
pošteno zato sam i potpisala
Idi na Kako se vara u HZMO-u
Nadam se da je to borba i protiv takvih ako nije-uzalidan vam trud pisači.
Smatram da sam oštećena i obespravljena jer nisam imala izbora.
B. Vučetić
a ne samo vegetirati.
Re: Re:
Gospođo draga, vjerujem da ste u teškoj situaciji ali ste jos u godinama kad mozete konkurirati na otvorenom tržištu rada. Naši umirovljenici više ne mogu raditi, oni su svoje godine staža pošteno odradili i što sada? Treba ih pustiti da žive ispod svakog ljudskog dostojanstva, da kopaju po kontejnerima, da prose? Ne gospođo, treba im dati ono što su zaslužili i osigurati mirnu starost. A vama i meni ostaje da ih podržimo u tome jer su zaslužili. Vama bih savjetovala da se obratite na adrese onih braniteljskih udruga čiji članovi kao sto znamo imaju dobre mirovine, vrlo lagodno i brzbrizno žive dok vi i vas suprug branitelj nemate za osnovne životne potrebe... Tu je problem gospođo a nikako ne u traženju boljeg života za naše umirovljenike.
Pozdrav i blagoslovljen Božić!
Ja mislim da nas je država opljačkala,jer nam je u fond ubacila svećenstvo,koje nikada nije ništa uplatilo,a dobiva penzije ,kao i dijaspora koja nije uplaćivala u naš fond ,a prima penzije iz istoga.
zato sto su svoje odradili i zaradili mirovinu dostojnu zivota, a ne milostinju... ni ne trebaju mi nista dati, neka mi vrate samo ono sto sam 35 godina uplacivala za mirovinu.
| This discussion has been closed. |
Re:
#26: -
Dala sam svoj potpis u nadi da ce biti od koristi i da ce se celnici sindikata osvijestiti i biti glas svog clanstva i onih koji nisu clanovi a potrebiti su svekolike pomoci. Siromastvo nije problem samo starijih osoba vec je globalno uzelo maha ne birajuci zivotnu dob.