Za trajnu suspenziju Nikole Kolaka (VK)
Kontaktirajte pokretača peticije
Kolak nije doktor, on je monstrum.
On vise ne smije raditi taj posao, treba mu zabraniti rad
Za trajnu suspenziju Nikole Kolaka Vk., #PREKINIMO SUTNJU AL'ZAUVIJEK
♡ ~ SVI SMO MI IVANO!! ~ ♡ Obitelji,iskrena sucut i nek'Bog dadne snage,velikoj ZENI-MAMI Mateji snage za dalje!!Pocivaj u miru,mali andjele!! ♡ ~Ovakvih Dr..,"Kolaka"puna je Hr.,!!Hitne kontrole i smjene U SVIM RADJAONAMA zahtijevam jer i,TO JE MOJE PRAVO!!Zar zbog ovakvih,neljudskih postupaka odustanem u 37.god.,od zelje za novim zivotom??STRASNO!!Il'doista,netko ceka veliku tragediju!?Onda uvedite zakon,'Oko za oko-zub za zub'da se nebi,ovako nemile situacije ponavljale i dovele do potonje navedenog jer,onda ce da vidite kako rade svoj posao,onako kako treba te ce svaki put kada udju u box,prisjetiti se Hipokratove zakletve!!Ne kolegice,koje je ceka da ispiju sok,istracaju pola bolnice..!!Osvrt na Bolnicu za porode u Split/u,odgovorno tvrdim da Dr.,Ivana Alujevič je ZENA I COVIJEK prije svega,odlicna ginekologinja koja ima empatije za sve zene te njihove probleme al'i radosti!!Dobar je uz dobrog,trazite Dr.,Ivanu Alujevic za bilo sto da Vam treba jer,to je OSOBA-ZENA I MAJKA-KRALJICA KOJA NIKOG NE ODBIJA!!Dopustite i sebi da se,osjetite kao MAJKE-KRALJICE JER TO SVAKA MAJKA MORA BITI TE TAKAV TRETMAN OSJETITI!!Zena pamti,zena najjace voli,zena ce zivot dati al'zena ce sutjeti...., iz razloga,'ako krenem na porod 2.put,mozda bude opet'ON'..,sreca beba je dobro,bolje da sutim!!Bol ce proci..Na tjelu da,u srcu i dusi NIKADA!!OVO SE DOGADJA U 21.STOLJECU?!NE DOZVOLITI NIKOM VISE I NIKADA!! ~ ♡ #ZAUVIJEK PREKINIMO SUTNJU
Zivim u Beću a rodom sam iz Požege, nemam nikakva iskustva s Hrvatskim bolnicama i mogu samo reći (Hvala Bogu)..Proćitala sam svako iskustvo mama u bolnicama i na to mogu samo reći (užassss,žalost,tugaaa)Taj doktor Kolak mora dobiti otkaz jer ubija dijecu i Bog zna samo koliko ih je već ubijo, ali ne samo on vec bi većinu njih iz te bolnice poslala na sud jer su s njim radili i znali sta se događa svakoga dana a nitko nista nije poduzeo..
Zalosno je to što godine prolaze a iste tužne stvari se stalno ponavljaju.
Može li se Nikola Kolak uopće nazvati liječnikom.
Nemoze i nasmije.
Neka ova mlada majka bude zadnja koja je imala takvo grozno iskustvo u našim rodilištima.
Poručujem joj neka bude hrabra i jaka. I neka ustraje i dokaze da Nikola Kolak ne zaslužuje da ubuduce obavlja onako humanitarne posao.
Da je taj Kolak napravia to,mojoj sestri ili zeni pa da izgubin djete zna bi mu se kraj.
| This discussion has been closed. |