Za trajnu suspenziju Nikole Kolaka (VK)
Kontaktirajte pokretača peticije
Ovom tipu nebi dao da mi čuva susjedovog prepariranog psa a ne da se bavi ovako delikatnim poslom za koji je potrebno iznimno puno razumijevanja i stručnosti. Isto tako želio bih reći da ovo nije za nikakvu zatvorsku kaznu i slične gluposti već jednostavno za odvesti u šupu i ubiti kao zaraženog štakora.
This comment has been removed by the person who wrote it.
zato što rodiljama treba zaštititi dostojanstvo, na porodu ne trebamo mesare koji se na ženama iživljavaju
Zbog nehumanosti i njegove brutalnosti je prerano ugasen zivot jednog anđela! Takvo ponašanje i odnos prema ženi na porodu,kojoj je potrebna pomoc ,utjeha i hrabrost je nedopustivo! Rodila sam prije par dana i da se to meni desilo, pa ne znam koliko bih bila izmorena kad tad bih mu strgala svaku kost u tijelu!!! Puj Đubre odvratno! Ne zaslužuješ se zvati čovjekom.... D.Vlahović
potpisala sam zato jer takve zivotinje nezasluzuju nista drugo moze samo jos gora kazna,ma ne smijem niti napisati sta bi mu ja radila.a nazalost ima takvih doktora kao sto je on puno,skoro u svakom gradu.
Šokirala me tužna priča mlade mame prema kojoj se ovaj doktor neljudski ponašao i njegovom krivicom njeno dijete je moralo umrijet . Neznam kako taj čovjek može sebe pogledat u ogledalu , nebi smio nikad vise da pridje nijednom pacijentu !!!
| This discussion has been closed. |